iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

i30 Fastback N bijna verlost van camouflage

Herinner je je nog de allereerste exclusieve foto’s van ons nieuwste N-model, de Hyundai i30 Fastback N? Deze ultra-sportieve vijfdeurscoupé is bijna verlost van zijn camouflagekleuren en voor het eerst in al zijn glorie te zien op de Autosalon van Parijs (4-14 oktober).

De i30 Fastback N vertoont veel overeenkomsten met de bloedsnelle hot hatch i30 N, maar is toch nét even anders. Zo werd het onderstel van de Hyundai i30 Fastback N met 5 millimeter verlaagd en is de wielophanging 15 procent stijver dan die van de andere modellen, met een super-dynamisch karakter als resultaat.

Hyundai i30 N Option

De Hyundai i30 Fastback N is niet de enige wereldprimeur op de tweejaarlijkse autotentoonstelling in de Franse hoofdstad. Een ander hoogtepunt is de wereldpremière van N Option, een serie opties die de Hyundai i30 N nog sportiever maken en waarmee je de auto helemaal naar jouw eigen smaak kunt aanpassen. In combinatie met de nieuwe i30 N Line breidt Hyundai het aanbod uit voor klanten die hun i30 sportiever willen maken.

KONA Electric en NEXO

Uiteraard ontbreken de volledig elektrische KONA Electric en de waterstofauto NEXO niet in Parijs. Hyundai loopt voorop met de ontwikkeling van alternatieve (elektrische) aandrijflijnen en is marktleider op het gebied van brandstofceltechnologie in Europa.

Conceptauto ‘Le Fil Rouge’

En we tonen onze conceptauto ‘Le Fil Rouge’. Zoals de Intrado en de FE Fuel Cell Concept eerder al ‘voorproefjes’ waren van het design van de KONA en de NEXO, zo demonstreert ‘Le Fil Rouge’ hoe Hyundai’s – van sedans tot SUV’s – er over een paar jaar uit gaan zien.

Volg Hyundai op de voet

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de nieuwe Hyundai i30 Fastback N? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Blijf op de hoogte

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen