iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

i30 Fastback N in een spectaculaire race van Rome naar Parijs

Hoe vet is dat: twee coureurs van wereldklasse die in een Hyundai i30 Fastback N tegen elkaar gaan racen. En dan niet op een circuit. Nee, helemaal van Rome naar Parijs! Bekijk hieronder de preview!

De race wordt gehouden om de wereldpremière van de Hyundai i30 Fastback N extra onder de aandacht te brengen. De officiële onthulling van de high-performance vijfdeurscoupé is op 26 september voorafgaand aan de Autosalon van Parijs die begin oktober aanvangt. De race vindt kort ervoor plaats.

Gabriele Tarquini en Thierry Neuville

De coureurs die het tegen elkaar gaan opnemen zijn Gabriele Tarquini en Thierry Neuville. Eerstgenoemde is testrijder voor Hyundai en rijdt in de FIA World Touring Car Cup. Neuville is rallycoureur en gaat momenteel aan de leiding in het wereldkampioenschap rally.

Foto: Gabriele Tarquini

Derde ultra-sportieve N-model

Het belooft een spectaculaire race te worden, want de Hyundai i30 Fastback N is na de Hyundai i30 N (in Europa) en de Hyundai Veloster N (in Amerika) het derde ultra-sportieve model dat onder de vlag van Hyundai N – het high performance label van Hyundai – wordt uitgebracht.

Foto: Thierry Neuville

Gebouwd voor maximaal rijplezier

De Hyundai i30 Fastback N is gebouwd om maximaal rijplezier te bieden bij dagelijks gebruik én op het circuit. Het model is voorzien van veel geavanceerde (autosport)techniek en klaargestoomd op de beruchte Nürburgring Nordschleife, waar het testcentrum van Hyundai gevestigd is.

Volg het laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de nieuwe Hyundai i30 Fastback N? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Blijf op de hoogte

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen