iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

De mooiste fastback van allemaal!

De Hyundai i30 Fastback is opnieuw beloond voor zijn bijzondere design. Lezers van het toonaangevende magazine Auto Zeitung riepen de stijlvolle vijfdeurs-coupé uit tot aantrekkelijkste auto in de klasse van de compacte middenklassers. De Hyundai i30 Fastback werd onderscheiden met de Design Trophy 2018.

Tweede grote designprijs

Na het winnen van de prestigieuze IF Design Award is de Design Trophy 2018 de tweede grote designprijs voor de Hyundai i30 Fastback. De lezers van Auto Zeitung roemen hem om zijn sportieve, stijlvolle coupé-lijnen. Door zijn elegante daklijn, aflopende achterzijde, exclusieve lichtmetalen 17-inch velgen en brede wielkasten is de vijfdeurs-coupé een echte blikvanger.

 

Ontdek de Hyundai i30 Fastback

 

Ook prijs voor KONA en NEXO

Voor steeds meer automobilisten is design de belangrijkste reden om te kiezen voor Hyundai. Dat verklaart ook de vele onderscheidingen die onze modellen krijgen voor hun fraaie vormgeving. Ook de twee allernieuwste SUV’s van Hyundai, de compacte KONA en de waterstofauto NEXO, vielen in de prijzen. Zij werden bekroond met de Red Dot Design Award 2018, een prestigieuze internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt.

Proefrijden in de Hyundai i30 Fastback

De Hyundai i30 Fastback is anders dan andere auto’s in zijn klasse. Met zijn slanke body en elegante lijnen onderscheidt hij zich van al zijn concurrenten. Wil je kennismaken met deze vijfdeurs-coupé? Dat kan! Wees er alleen wel op tijd bij, want de Hyundai i30 Fastback is zo bijzonder dat er niet veel in Nederland beschikbaar zijn. Vraag jouw Hyundai-dealer daarom naar de mogelijkheden voor het maken van een proefrit.

 

Proefrit aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen