iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Zo ziet de KONA N eruit zonder camouflage

Hoe de KONA N er met camouflage uitziet, toonden we je al op deze foto’s. En nu komt Hyundai ook met beelden van de KONA N zonder camouflage. Daarop zijn duidelijk de contouren van een zeer sportieve SUV te zien. Onze eerste reactie? Wow!

Grote, sportieve luchtinlaten

Het brede, lage postuur is het eerste dat opvalt aan de KONA N. Aan de voorzijde springen de grote, sportieve luchtinlaten in het oog. De nieuwe lichtsignatuur geeft Hyundai's nieuwste high-performance model een agressieve, krachtige uitstraling.

De brede grille aan de onderzijde van het front loopt helemaal door tot aan de zijkant van de auto en accentueert de aerodynamica en snelheid van de auto. Een N-logo op de bovenste grille maakt de sportieve look compleet.

Exclusieve lichtmetalen velgen

De KONA N is verder uitgerust met tal van karakteristieke designelementen die alleen zijn voorbehouden aan N-modellen van Hyundai, zoals exclusieve lichtmetalen velgen en rode accenten in onder meer de dorpels.

De KONA N is de jongste telg van het sportieve N-gamma van Hyundai en meteen ook de eerste high-performance SUV met het N-label. Het is nog niet bekend of deze versie ook in Nederland gevoerd gaat worden.

Op de hoogte blijven

Meer informatie over de nieuwe Hyundai KONA N volgt in de komende weken. Op de hoogte blijven? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen