iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Ook de i20 krijgt een sportieve N Line-outfit

Hyundai heeft er weer een nieuw model in N Line-uitvoering bij. Na de i10 N Line, de i30 N Line, de i30 Wagon N Line, de i30 Fastback N Line, de KONA N Line en de Tucson N Line komt er nu ook een i20 N Line. En het moet gezegd, die sportieve outfit staat de compacte middenklasser wel heel erg goed.

Geïnspireerd op N-label

Net als alle andere aantrekkelijke N Line-modellen binnen de Hyundai-familie heeft ook de i20 N Line diverse designdetails die geïnspireerd zijn op het high-performance N-label van Hyundai. Zo krijgt de speciale voorbumper een grijze karakterlijn voor een sportievere indruk.

Aan de voorzijde zien we een trapsgewijs rooster met een opvallend N Line-embleem. Het grillepatroon is geïnspireerd op de stijl van een geblokte finishvlag. Dit benadrukt nogmaals de op het circuit geïnspireerde look van de geheel nieuwe Hyundai i20 N Line.

17-inch lichtmetalen velgen

De driehoekige mistlampen en het chromen uitlaatsysteem met dubbele uitlaatdemper geven de i20 N Line een extra sportieve uitstraling. Geheel passend bij de dynamische rijkwaliteiten hebben de speciale 17-inch lichtmetalen velgen een tweekleurige afwerking.

Binnenin de i20 N Line zien we sportieve stoelen met een opvallend N-logo en exclusieve rode stiksels. Een speciaal N-stuurwiel, metalen voetpedalen en een met leder afgewerkte N-versnellingspookknop met rode inzetstukken maken het laatje compleet.

Zeer zuinige benzinemotoren

Voor de nieuwe Hyundai i20 N Line is er keuze uit zeer zuinige benzinemotoren. De basisversie wordt aangedreven door een 1.2 MPI viercilinder benzinemotor met 62 kW (84 pk) in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

De 1.0 T-GDi met 74 kW (100 pk) en mild hybrid-technologie heeft standaard de nieuw ontwikkelde handgeschakelde zesversnellingsbak (iMT) en is op het gebied van motorrespons, uitlaatgeluid en wielophanging verder verfijnd voor een verbeterde rijervaring.

Houd me op de hoogte

De levering van de nieuwe Hyundai i20 N Line start in de lente van 2021. Op de hoogte blijven van het nieuws rond de i20 N Line? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen