iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dit is de KONA N, de allereerste hot-SUV van Hyundai

De SUV-familie van Hyundai krijgt opnieuw uitbreiding. En hoe! Maak kennis met de KONA N, de allereerste SUV van Hyundai met het ultra-sportieve N-label. Op deze foto’s is de hot-SUV nog volledig gecamoufleerd, maar onder dat spannende gewaad schuilt een grommende hightech 2,0-liter turbobenzinemotor met heel veel pk’s en een indrukwekkende outfit met talloze sportieve accenten.

N-label telt al drie sportauto’s

De KONA N betekent niet alleen uitbreiding van de SUV-familie van Hyundai, maar ook een mooie aanvulling van Hyundai’s high-performance-divisie. Die telt al drie sportauto’s: de kersverse i20 N, de onlangs vernieuwde i30 N en de i30 N Fastback.

V.l.n.r.: de Hyundai i20 N, de KONA N en de i30 N.

8-traps N DCT-transmissie

De nieuwe Hyundai KONA N is voorzien van een 8-traps N DCT-transmissie, dus met een dubbele natte koppeling. In de combinatie met de krachtige 2,0-liter turbobenzinemotor zorgt dat voor een uiterst sportieve en dynamische rijbeleving.

Onder motorkap van de Hyundai KONA N schuilt een 2,0-liter turbobenzinemotor.

Een ongekende acceleratie

Net als de andere modellen van Hyundai’s N-label is ook de Hyundai KONA N uitgerust met talrijke sportieve voorzieningen, zoals Launch Control voor een ongekende acceleratie. Tijdens het rijden maakt de hot-SUV uiteraard een indrukwekkend sportief geluid.

De Hyundai KONA N is uitgerust met Launch Control voor een ongekende acceleratie.

Op de hoogte blijven

Meer informatie over de nieuwe Hyundai KONA N volgt in de komende weken. Op de hoogte blijven? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen