iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

45 Concept: elektrisch, dubbele schuifdeuren en draaiende voorstoelen

Een blik in de toekomst en een knipoog naar het verleden, om precies te zijn naar de Pony Coupé: dat is in een notendop waar het om draait bij de 45 Concept. Maar dit studiemodel van Hyundai is om veel meer redenen een concept car die zich onderscheidt van alle andere concept cars. Kijk maar naar deze video:

Dubbele schuifdeuren

In de video toont SangYup Lee, Head of Design van Hyundai, nieuwe details van de 45 Concept. Zo demonstreert hij de unieke dubbele schuifdeuren van 45 Concept die naar de voor- en achterzijde van de auto openen en een ruim interieur onthullen.

Draaiende voorstoelen

De 45 Concept biedt de inzittenden een comfortabele omgeving, met achterstoelen in loungestijl en voorstoelen die de bestuurder en voorpassagier ‘verwelkomen’ door naar buiten te draaien en het instappen vergemakkelijken.

De Hyundai 45 Concept biedt de inzittenden een comfortabele omgeving.

Speciaal EV-platform

De 45 Concept is gebouwd op een speciaal EV-platform. De batterijen kunnen zo over de gehele vlakke vloer van de auto worden geplaatst, wat ten goede komt aan de interieurruimte. Het interieur voelt daardoor groter aan dan dat van andere auto’s in het C-segment.

Blijf op de hoogte

Benieuwd wat Hyundai nog meer in petto heeft? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen