iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Zo ziet onze SUV van de toekomst eruit

Benieuwd hoe SUV’s van Hyundai er in de toekomst uit gaan zien? Bekijk dan vooral deze video over de Vision T, een van onze nieuwste concept cars. Dit bijzondere studiemodel geeft een voorproefje van het Hyundai-design van de toekomst en heeft bovendien een aantal opvallende overeenkomsten met een andere concept car van Hyundai, de 45. Aspecten van de Vision T zoals de scherpe hoeken en rechte lijnen, zien we duidelijk terug in de 45.

Sportieve houding

In de video vestigt Hoofd van Hyundai Design SangYup Lee vooral de aandacht op de sportieve houding van de Vision T. Deze komt tot uiting in de lage motorkap, de korte overhang aan de voorzijde en de brede wielbasis. de perfecte verhoudingen die samen een aerodynamische carrosserie opleveren.

Dynamische uitstraling

Opvallende patronen in de grille en de verborgen lichtsignatuur geven de Vision T een dynamische uitstraling. Wanneer de SUV zich verplaatst, komen ook de luchtinlaten automatisch in beweging en heeft de Vision T meer weg van een levend dier dan een statisch object.

Sensuous Sportiness

Net als de 45 en de Prophecy is de Vision T ontworpen volgens de Hyundai-designtaal Sensuous Sportiness. Deze designtaal kenmerkt zich door een boeiende combinatie van vier belangrijke elementen van de auto: de proporties, de architectuur, de styling en de technologie.

Blijf op de hoogte

Benieuwd wat Hyundai nog meer in petto heeft? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen