iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Vision T: zó verleidelijk dat je blíjft kijken

Na de eerste plaagfoto en video kunnen we je nu ook de eerste echte beelden van de Vision T laten zien. Deze gloednieuwe SUV met een plug-in hybride-aandrijflijn is de nieuwste conceptauto van Hyundai die volgens de verleidelijke designtaal Sensuous Sportiness is vormgegeven. Daar kun je eindeloos naar blijven kijken. We geven je de belangrijkste highlights:

  • Het licht weerspiegelt in de afwisselend holle en bolle oppervlakken van de Vision T. Dat levert een spannend plaatje dat nog eens wordt versterkt door de nieuw vormgegeven, verborgen koplampen die zijn afgeleid van Le Fil Rouge.
  • Van opzij gezien straalt de Vision T snelheid uit, dankzij zijn lange motorkap, vlakke daklijn, lange wielbasis en korte overhangen. Scherpe geometrische hoeken en randen contrasteren met het gespierde silhouet van de auto.
Van opzij gezien straalt de Hyundai Vision T snelheid uit.
  • De vormgeving van de zijruiten is zeer strak en vrijwel ononderbroken. De grote lichtmetalen vijfspaakswielen hebben een opvallend open design waardoor de donkeroranje gekleurde remklauwen duidelijk zichtbaar zijn.
  • Wanneer de motor wordt uitgeschakeld, doven de voor- en achterlichten en de verlichting van het Hyundai-logo in een vaste volgorde. Daarin is het Hyundai-logo het laatste element van de verlichting dat dooft.
De achterlichten van de Hyundai Vision T en verlichting van het Hyundai-logo doven in een vaste volgorde.
  • De laadaansluiting van de Vision T bevindt zich aan de rechterkant in de achterste dakstijl en is afgedekt met een schuifpaneel. Als de Vision T is aangesloten op de lader, wordt de laadstatus aan de buitenzijde van de auto weergegeven in de vorm van een verlichte cirkel.
  • Op hogere snelheden komt de Parametric Air Shutter in de grille van de auto in actie om de aerodynamica verder te verbeteren. Dit systeem zorgt voor een optimale luchtstroom naar de aandrijflijn, maximaliseert de aerodynamica en verlaagt het energieverbruik.
De Parametric Air Shutter in de grille van de Hyundai Vision T zorgt voor een optimale luchtstroom naar de aandrijflijn.

Blijf op de hoogte

Net als Le Fil Rouge demonstreert de Vision T hoe Hyundai’s er over een paar jaar uitzien. Benieuwd wat Hyundai in de toekomst nog meer in petto heeft? Houd dan deze website goed in de gaten. Of meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen