iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

In een luchttaxi naar je werk ... hoe dan? Beluister onze podcast!

Luchttaxi’s voor personen en drones voor het vervoeren van vracht: het is allemaal nog toekomstmuziek, maar dát ze er gaan komen is een feit. Maar hoe zien die luchttaxi’s er dan uit? En waar je stap je in en uit? Hyundai is een van de pioniers op het gebied van Urban Air Mobility (UAM) en aan het roer van deze divisie staat Pamela Cohn. Zij vertelt hierover in aflevering negen van de tweewekelijkse podcastserie van Hyundai Are We There Yet?

De Personal Air Vehicle zoals Hyundai die presenteerde op de elektronicabeurs CES in Las Vegas.

Hyundai’s Personal Air Vehicle

Nooit meer in de file. Geen last van uitlaatgassen. Urban Air Mobility kan een heel aantrekkelijke optie zijn voor duurzaam en betrouwbaar vervoer in dichtbevolkte gebieden. Hyundai houdt zich al enige jaren bezig met de ontwikkeling van vervoersmiddelen – ook wel: Personal Air Vehicle (PAV) – en de infrastructuur die reizen door de lucht mogelijk moeten maken. Een concept van een PAV van Hyundai was vorig jaar te zien op de elektronicabeurs CES in Las Vegas.

Pamela Cohn legt uit hoe een reis van A naar B binnen een UAM-infrastructuur eruit zou zien: vanuit huis in een duurzaam transportmiddel naar de dichtstbijzijnde hub om van daaruit in een vliegend voertuig naar een hub in de buurt van de eindbestemming te reizen. ‘Niet zozeer het vliegen zelf maakt UAM futuristisch, maar veel meer de innovatieve technologie erachter die UAM duurzaam, schoon en stil maakt’, aldus Cohn. Meer weten? Beluister de podcast hieronder.

Suzi Perry presenteert podcast

De podcastserie Are We There Yet? wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry, bekend van haar commentaar voor de BBC tijdens MotoGP-races. Ook versloeg ze de Olympische Spelen en Wimbledon. In 2013 werd zij de allereerste vrouwelijke presentator van de Formule 1.

Suzi Perry ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai, zoals ontwerpers en ingenieurs. Kortom, mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden zijn met de toekomst van mobiliteit in het algemeen en het merk in het bijzonder.

De tweewekelijkse podcastserie Are We There Yet is te beluisteren via:

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen