iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hoever zijn we met slimme en schone mobiliteit? Beluister onze podcast!

Hyundai maakt zich sterk voor slimme en schone mobiliteit. En dat gaat veel verder dan alleen het ontwikkelen van batterij-elektrische auto’s als de KONA Electric en de IONIQ 5, of de waterstofauto NEXO. ‘Het gaat ook om een mentaliteitsverandering’, denkt Bertrand Piccard. Je hoort er alles over in aflevering tien van de tweewekelijkse podcastserie van Hyundai Are We There Yet?

Promoten van schone technologieën

Bertrand Piccard is behalve avonturier en aeronaut ook wetenschapper en voorzitter van de Solar Impulse Foundation en deelt dezelfde groene ideeën als Hyundai. Piccard zet zich al decennialang in voor het promoten van schone technologieën en staat Hyundai met raad en daad bij op het gebied van emissievrije mobiliteitsoplossingen.

In deze podcast legt Bertrand Piccard uit hoe Hyundai bijdraagt aan een toekomst zonder uitstoot van schadelijke stoffen. ‘Men denkt altijd maar dat emissieloze mobiliteit iets is van de toekomst, maar het is juist iets van nu! We hebben zelfs al vrachtwagens op waterstof. Niet de technologie moet verbeteren, maar onze mentaliteit.’ Meer weten? Beluister de podcast hieronder.

Suzi Perry presenteert podcast

De podcastserie Are We There Yet? wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry, bekend van haar commentaar voor de BBC tijdens MotoGP-races. Ook versloeg ze de Olympische Spelen en Wimbledon. In 2013 werd zij de allereerste vrouwelijke presentator van de Formule 1.

Suzi Perry ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai, zoals ontwerpers en ingenieurs. Kortom, mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden zijn met de toekomst van mobiliteit in het algemeen en het merk in het bijzonder.

De tweewekelijkse podcastserie Are We There Yet is te beluisteren via:

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen