iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Waarom jij verliefd wordt op onze auto’s? Beluister onze podcast!

Ken je dat gevoel? Dat je in één klap verliefd bent op een auto? Dat je meteen weet: dit is hem, die moet ik hebben? Knap staaltje werk van onze autodesigners; die schetsen en kleuren net zo lang totdat ze weer een nieuw pareltje tevoorschijn hebben getoverd. Maar hoe krijgen ze dat voor elkaar? Waar halen ze hun inspiratie vandaan? Het antwoord krijg je in de tweewekelijkse podcastserie van Hyundai Are We There Yet?

Te gast zijn Tayo Osobu en Nicola Danza van het Hyundai Motor Europe Technical Center. In aflevering vier van de podcast, getiteld How our cars make you fall in love (Hoe onze auto’s je verliefd laten worden), praten zij onder meer over opvallende trends in de auto-industrie en hoe autodesign is geëvolueerd. Beluister hieronder de podcast.

Suzi Perry presenteert podcast

De podcastserie Are We There Yet? wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry, bekend van haar commentaar voor de BBC tijdens MotoGP-races. Ook versloeg ze de Olympische Spelen en Wimbledon. In 2013 werd zij de allereerste vrouwelijke presentator van de Formule 1.

Suzi Perry ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai, zoals ontwerpers en ingenieurs. Kortom, mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden zijn met de toekomst van mobiliteit in het algemeen en het merk in het bijzonder. De tweewekelijkse podcastserie Are We There Yet is te beluisteren via:

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen