iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nieuwe podcastserie geeft uniek kijkje achter de schermen bij Hyundai

Hoe ziet de automobielindustrie er over tien jaar uit? Wat kunnen we allemaal verwachten op het gebied van elektrisch rijden? Wanneer krijgt de waterstofmaatschappij definitief vorm en hoelang duurt het nog voordat we in onze vliegende auto naar de supermarkt gaan voor onze wekelijkse boodschappen? Dat allemaal hoor je in de nieuwe tweewekelijkse podcastserie van Hyundai, getiteld: Are We There Yet?

De podcastserie wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry. Zij is vooral bekend van haar commentaar voor de BBC tijdens MotoGP-races. Ook versloeg ze de Olympische Spelen en Wimbledon. In 2013 werd zij de allereerste vrouwelijke presentator van de Formule 1.

Suzi Perry ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai, zoals ontwerpers en ingenieurs. Kortom, mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden zijn met de toekomst van mobiliteit in het algemeen en het merk in het bijzonder.

 

President en CEO van Hyundai Motor Europe, Michael Cole.

De eerste gast: Michael Cole

In de allereerste aflevering van Are We There Yet ontvangt Suzi Perry de President en CEO van Hyundai Motor Europe, Michael Cole. De aflevering is getiteld “How we dream electric: inside the head of Hyundai” en gaat over de visie van Hyundai op elektrisch rijden.

Michael Cole schetst hoe Hyundai geleidelijk aan transformeert van een toonaangevende autofabrikant naar een leverancier van slimme mobiliteitsoplossingen. Ook komen persoonlijk verhalen en hoogtepunten uit zijn carrière aan bod. Beluister hieronder de podcast.

Elektrificatie van de autosport

In de tweede aflevering van de podcastserie ontvangt Suzi Perry twee sleutelfiguren van Hyundai Motorsport, teambaas Andrea Adamo en coureur Augusto Farfus. Zij praten over de elektrificatie van de autosport en de deelname van Hyundai aan het elektrische toerwagenkampioenschap ETCR.

De tweewekelijkse podcastserie Are We There Yet is te beluisteren via:

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen