iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Klaar voor een emissieloze toekomst met IONIQ 5

Onlangs kreeg Pieter van Ommeren, Directeur van Vattenfall InCharge Nederland, zijn IONIQ 5 Project 45 overhandigd. Een bijzonder moment voor zowel hemzelf als Hyundai Motor Nederland, met wie Vattenfall InCharge sinds 2019 een partnership heeft voor elektrisch rijden en groen laden. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten de plaatsing van een laadpaal thuis van A tot Z op een comfortabele manier regelen. En elektrisch laden met Vattenfall InCharge kan ook op een duurzame en milieuvriendelijke manier, want er wordt op alle openbare laadpalen alleen 100 % groene stroom geleverd.

Als we Pieter vragen naar zijn redenen om voor een IONIQ 5 te kiezen, reageert hij enthousiast: ‘Niet alleen het bijzondere design van de auto preekt me enorm aan, ook de 800 volt-snellaadtechnologie opent een nieuw hoofdstuk voor elektrisch rijden. Ik verheug me erop in deze auto van partner Hyundai vele relaxte kilometers te maken en uiteraard op een duurzame manier te (snel)laden’.
Ontdek de IONIQ 5Op de foto v.l.n.r.: Anne Lobbes - PR Manager Hyundai Nederland, Bob Niesing - Marketing Development Manager Hyundai Nederland, Pieter van Ommeren - CEO Vattenfall InCharge, Jeroen Tas - Directeur Marketing Hyundai Nederland.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen