iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

VIDEO: dit is 'm dan... onze KONA Electric!

Een volledig elektrische SUV, een actieradius van 482 km volgens de laatste WLTP-richtlijnen, gunstige 4% bijtelling voor zakelijk rijders en dat alles voor een vanafprijs van € 39.195... we hebben het over de KONA Electric. Vanaf 1 september staat-ie bij de Hyundai-dealer in de showroom. Check de video!

Meer weten over de KONA Electric


Elektrische modellen

Met deze volledig elektrische Hyundai KONA Electric, de IONIQ Electric en de waterstofauto Hyundai NEXO heeft Hyundai drie uitgesproken duurzame modellen in huis. Deze zero emissie-auto’s vallen alle drie in de voor zakelijk rijders gunstige 4% bijtellingscategorie. En dan zijn er ook nog de Hyundai IONIQ Hybrid en Plug-in Hybrid die een zuinige brandstofmotor combineren met de energie van een oplaadbare batterij.

18 elektrische Hyundai's in 2025

Wie elektrisch wil rijden kan bij Hyundai dus alle kanten op. In totaal lanceert Hyundai de komende jaren maar liefst veertien groene modellen. Rond 2025 moet dat aantal zijn gegroeid tot achttien, waaronder:

• 8 hybrides
• 4 plug-in hybrides
• 5 volledig elektrische auto’s
• 1 waterstofauto

Hyundai KONA Electric bestellen

Meer weten over de Hyundai KONA Electric? Op deze speciale pagina vertellen we je alles over deze volledig elektrische SUV. Je kunt de Hyundai KONA Electric ook al bestellen. Vul je gegevens in, dan neemt de dealer zo snel mogelijk contact met je op.

Bestel de KONA Electric

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen