iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Kijkje in (nabije) toekomst met de zelfrijdende IONIQ

Hyundai geeft ons een kijkje in de toekomst op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. De stand laat een aantal boeiende innovatieve technologieën zien – onder meer in de zelfrijdende Hyundai IONIQ – die gericht zijn op vergevorderde connectiviteitsoplossingen en de auto nog meer betrekken bij het leven van consumenten.

Autonoom rijdende Hyundai's IONIQ rijden rond op de boulevards rondom de CES. Hyundai maakt voor zijn zelfrijdende IONIQ gebruik van LIDAR-technologie. Anders dan de meeste autonoom rijdende auto’s die de omgeving scannen met camera’s en radarbeelden, verkent de IONIQ de wereld om zich heen met behulp van lasertechniek.
 


Grenzen vervagen
Hyundai presenteert daarnaast het hyper-connected autoplatform, ontwikkeld in samenwerking met IT-bedrijf Cisco, met als doel het leven van consumenten nog makkelijker te maken. Het Mobility Vision-concept toont hoe Smart House en Connected Car-technologieën ervoor zorgen dat de grenzen tussen mobiliteit, privé en werk vervagen.
 


Welzijn
Andere technologieën focussen zich op het welzijn van de automobilist. De Healthcare Cockpit verbindt auto en rijder om zo productiviteit en/of ontspanning te stimuleren tijdens de rit. Exo-skeletten tonen de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het merk, met het aanbieden van mobiliteit aan mensen die beperkingen hebben in hun bewegingen.

Op de hoogte blijven
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond zelfrijdende Hyundai’s? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Blijf op de hoogte

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen