iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Waarom de Hyundai SANTA FE nu nóg (veel) aantrekkelijker is

De Hyundai SANTA FE kennen we als een luxe, stoere SUV met imposante afmetingen, indrukwekkende looks en een rijke, moderne (standaard)uitrusting. Aan zo’n auto hangt natuurlijk een fors prijskaartje? Mis, want Hyundai levert zijn vlaggenschip alleen nog maar met een groene – hybride of plug-in hybride – aandrijflijn en dat zorgt voor een veel lagere CO2-uitstoot en dito prijzen. Reden genoeg voor AutoRAI.nl om de nieuwe SANTA FE uitvoerig aan de tand te voelen. Bekijk hieronder de uitgebreide rijimpressie.

Hyundai SANTA FE Hybrid

De hybrideversie van de SANTA FE is voorzien van de nieuwe 1.6-liter T-GDi Smartstream-turbobenzinemotor met directe brandstofinspuiting. Die werkt samen met een 44,2 kW elektromotor, die wordt gevoed door een 1,49 kWh lithium-ion-polymeeraccu. Het systeemvermogen bedraagt 169 kW (230 pk) en 350 Nm trekkracht. De SANTA FE Hybrid is er vanaf € 44.495.

Ontdek de SANTA FE Hybrid

Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid

De plug-in hybride-versie van de SANTA FE is eveneens voorzien van de 1.6-liter T-GDi Smartstream-motor. In deze versie is die gekoppeld aan een 66,9 kW elektromotor die gevoed wordt door een 13,8 kWh lithium-ion-polymeeraccu. Het systeemvermogen bedraagt 195 kW (265 pk) en eveneens 350 Nm trekkracht. De prijzen van de SANTA FE Plug-in Hybrid beginnen bij € 51.495.

Ontdek de SANTA FE Plug-in Hybrid

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen