iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nieuwe Hyundai i30 beloond met Red Dot Design Award

De nieuwe Hyundai i30 is nog maar amper onthuld of hij valt al in de prijzen. Na de PIN UP Design Award en de iF Design Award 2017 werd de middenklasser ook beloond met de prestigieuze Red Dot Design Award.

De jury – 21 bekende ontwerpers, hoogleraren en journalisten – koos voor de Hyundai i30 vanwege de stijlvolle, verfijnde lijnen die de auto een tijdloos en zelfverzekerde uitstraling geven. Het meest opvallend is de Cascadegrille die de Hyundai i30 een stoer en spits voorkomen geeft.

Vierde jaar op rij
Het was het vier jaar op rij dat Hyundai een Red Dot Design Award in de wacht sleepte. Onder andere de Hyundai i10 en de Hyundai Genesis in 2014, de Hyundai Sonata en Hyundai i20 hatchback en Coupé in 2015 en de Hyundai IONIQ in 2016 gingen de Hyundai i30 voor.

Jaarlijkse uitreiking
De Red Dot Design Award is sinds 1955 een van de grootste en meest gerenommeerde designwedstrijden ter wereld en wordt elk jaar uitgereikt (door het vermaarde Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen) aan producten met een uniek design. Deze editie waren er ruim vijfduizend inzendingen uit ruim vijftig landen.

Maak ook kennis met de nieuwe Hyundai i30
De nieuwe Hyundai i30 van dichtbij bekijken? Dat kan! Kom hem bewonderen bij uw Hyundai-dealer. Kijkt u liever online? Maak dan uitgebreid kennis met de nieuwe Hyundai i30 op onze website hyundai.nl.

Ontdek de Hyundai i30

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen