iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Trots op Red Dot Design Award voor onze IONIQ

Smaken verschillen, vooral als het gaat om uiterlijk. Maar als de jury van de Red Dot Design Awards jóuw auto beloont voor zijn opvallende design, dan móet het wel goed zijn. Daarom zijn we ook best trots op de bijzondere onderscheiding die onze Hyundai IONIQ in de wacht sleepte.

De Red Dot Design Award is sinds 1955 een van de grootste en meest gerenommeerde designwedstrijden ter wereld en wordt elk jaar uitgereikt aan producten met een uniek design. Deze editie waren er 5.214 inzendingen uit 57 landen.
 
Aerodynamische vormen
De jury – 38 bekende ontwerpers, hoogleraren en journalisten uit 25 landen – kozen voor de Hyundai IONIQ vanwege zijn verfijnde aerodynamische vormen, strakke lijnen en de toepassing van nieuwe milieuvriendelijke materialen.
 
Zesde Red Dot Design Award
Voor Hyundai was het de zesde Red Dot Design Award in drie jaar. De Hyundai i10 en de Hyundai Genesis in 2014 en de Hyundai Sonata en Hyundai i20 hatchback en Coupé in 2015 gingen de Hyundai IONIQ voor.
 
Uitreiking sinds 1955
De Red Dot Design Award wordt sinds 1955 jaarlijks uitgereikt door het vermaarde Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen