iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Flamboyant, futuristisch, stijlvol: zo cool kan autodesign zijn

Voor steeds meer automobilisten is design de belangrijkste reden om te kiezen voor Hyundai. Logisch, want het oog wil ook wat en Hyundai onderscheidt zich nadrukkelijk met aantrekkelijke en soms zelfs zeer spraakmakende modellen. Zoals de retro-futuristische IONIQ 5, of de revolutionaire TUCSON. De allernieuwste loot aan onze design-boom is de STARIA. Die is weliswaar niet verkrijgbaar in Nederland, maar spraakmakend is hij zeker!

De Hyundai STARIA is beloond met een Red Dot Design Award.

STARIA beloond voor design

Voor zijn bijzondere looks werd de STARIA beloond met een Red Dot Design Award. Dat is zo’n beetje de belangrijkste designprijs ter wereld, te vergelijken met de Oscars in de filmindustrie. Sinds 1955 worden de Red Dot Design Awards uitgereikt door het Duitse instituut Design Zentrum Nordrhein Westfalen uit Essen aan producten met een uniek design.

De Hyundai STARIA is beloond met een Red Dot Design Award.

Best of the Best Red Dot Award

Onder andere de Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai i30, Hyundai KONA, Hyundai NEXO en Hyundai IONIQ werden al eens bekroond met een Red Dot Award en nu valt de Hyundai STARIA in de prijzen. In de categorie Cars & Motorcycles kreeg de MPV zelfs een prestigieuze Best of the Best Award, de hoogste onderscheiding in de internationale designcompetitie.

De Hyundai STARIA is beloond met een Red Dot Design Award.

‘Van binnen naar buiten’ ontworpen

De STARIA is een flamboyante personenbus van Hyundai met een futuristisch design en een heel veelzijdig interieur. Het model is ‘van binnen naar buiten’ ontworpen, waarbij gebruiksgemak en interieurruimte voorop stonden. Vorm volgt functie dus. Het op een cruiseschip geïnspireerde interieur heeft een luxe uitstraling en dankzij de grote ramen dringt veel licht naar binnen.

De Hyundai STARIA is beloond met een Red Dot Design Award.

Hoe ziet jouw droom-Hyundai eruit?

Een auto ontwerpen is een ingewikkelde klus. Dat laten we graag aan onze briljante designers over. Maar je kunt zelf ook veel invloed uitoefenen op hoe jouw Hyundai er precies uit komt te zien. Met de Hyundai car configurator is het mogelijk jouw eigen droom-Hyundai samen te stellen. En dan zijn er ook nog eens heel veel Hyundai Originele Accessoires waar je uit kunt kiezen.

Stel je eigen Hyundai samen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen