iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Winterinspectie 2018: mooie donatie voor het goede doel!

Heb jij ook jouw Hyundai gratis laten inspecteren tijden de Winterinspectie 2018? Dan was je niet de enige! De editie van 2018 (op 9 en 10 november) werd namelijk door maar liefst 13.500 Hyundai-rijders bezocht en was goed voor 11.522 inspecties. Indrukwekkende aantallen! Bovendien mochten we het goede doel van dit jaar, Stichting Semmy, een prachtige cheque overhandigen.

Tijdens de Winterinspectie hebben wij alle Hyundai-rijders gevraagd een kleine bijdrage (€ 2,50) te doneren aan de Stichting Semmy. Daar werd massaal gehoor aan gegeven, met als resultaat dat we namens alle bezoekers van de Winterinspectie 2018 een cheque van maar liefst € 37.290,91 konden overhandigen aan dit goede doel.

Sfeerimpressie Winterinspectie 2018

De Hyundai Winterinspectie 2018 was een groot succes. Kijk maar naar de video hieronder.

Uitreiking LG 49” 4K-TV

Op hun beurt kregen alle bezoekers van de Winterinspectie als presentje een handige Hyundai-rugtas. Onder de MijnHyundai-leden werd bovendien en mooie prijs verloot. De winnares van de prachtige LG 49” 4K-TV is mevrouw Muermans. Zij kreeg de prijs uit handen van Raymond Tijink van Autogroep Twente Enschede.

Mevrouw Muermans is de gelukkige winnares van een LG 49” 4K-TV. Raymond Tijink van Hyundai-dealer Autogroep Twente Enschede reikte de prijs uit.

Kom langs voor onderhoud

Ben je niet in de gelegenheid geweest om langs te komen tijdens de Hyundai Winterinspectie 2018 op 9 en 10 november? Geen probleem, want voor onderhoud aan jouw Hyundai kun je altijd terecht bij jouw Hyundai-dealer. Een afspraak is zo gemaakt.

Zoek Hyundai-dealer


Hoofdfoto: Rob Knop (links) en Frans Ruijter (rechts) van Hyundai verrassen John Emmerik van Stichting Semmy met een cheque van € 37.290,91.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen