iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dansende sneeuwpoppen bij de Winterinspectie

Een keer per jaar is het groot feest bij Hyundai. Dan is het namelijk tijd voor de Winterinspectie. Hyundai-rijders kunnen hun Hyundai gratis laten inspecteren bij hun Hyundai-dealer en genieten in de tussentijd van leuke activiteiten en lekkere hapjes en drankjes. Dit jaar kreeg elke bezoeker als presentje een Walking and Singing Snowman mee naar huis en al die dansende sneeuwpoppen bij elkaar zorgen natuurlijk voor een mooi plaatje. Nieuwsgierig? Bekijk onze sfeerreportage!

Goede doel: Villa Joep
Voor de Winterinspectie hoefden de Hyundai-rijders niets te betalen. Wel vroegen wij onze klanten een kleine bijdrage (€ 2,50) te doneren aan Villa Joep, het goede doel van de Winterinspectie 2016. Deze organisatie zamelt geld in voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Interview in iMotion
Meer weten over Villa Joep? Lees in iMotion het interview met Leontine Heisen, moeder van Joep Steijn die in 2003 – slechts 4,5 jaar oud – overleed aan neuroblastoom kinderkanker.

Onderhoud
Bent u dit jaar niet in de gelegenheid geweest om de Winterinspectie te bezoeken? Geen probleem, want voor onderhoud aan uw Hyundai kunt u altijd terecht bij uw Hyundai-dealer. Een afspraak is zo gemaakt.

Zoek Hyundai-dealer

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen