iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Is jouw Hyundai klaar voor de winter? Wij checken hem gratis!

Zeker weten dat jouw auto klaar is voor de winter? Dat je met een gerust hart de weg op kunt zonder bang te hoeven zijn voor een slecht werkende Climate Control, een haperende accu of glijpartijen vanwege te gladde banden? Als Hyundai-rijder hoef je geen onnodige risico’s te nemen. Tijdens de jaarlijkse Winterinspectie – dit jaar op vrijdag 9 en zaterdag 10 november aanstaande – kun je jouw Hyundai namelijk GRATIS laten controleren. En je krijgt nog een leuk presentje ook, namelijk een superhandige Hyundai-rugtas.

Zoek een Hyundai-dealer

Van onder tot boven inspecteren

Ons team staat twee dagen voor je klaar om uw Hyundai van onder tot boven te inspecteren. En ondertussen geniet je van een kom erwtensoep of een andere winterse versnapering. Na de inspectie hoor je meteen of jouw Hyundai klaar is voor de winter. Mocht vervanging of reparatie nodig zijn, dan kun je direct profiteren van een aantal zeer scherpe speciale aanbiedingen op bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden.

Donatie aan het goede doel

De Winterinspectie is helemaal gratis, maar wij vragen je zoals elk jaar (minimaal) € 2,50 te doneren aan een goed doel. Dit jaar is dat de Stichting Semmy die de opbrengst wil gebruiken voor verder onderzoek naar hersenstamkanker bij zeer jonge kinderen. De vorige editie van de Winterinspectie leverde een prachtig bedrag op: toen konden wij namens jullie een cheque van bijna € 38.000,- overhandigen aan de Vereniging Ziekte van Hirschsprung.

De Hyundai Winterinspectie in het kort:

  • Gratis Winterinspectie van jouw Hyundai
  • Een superhandig presentje: Hyundai rugtas
  • Scherpe aanbiedingen
  • Een kom heerlijke erwtensoep en andere winterse versnaperingen
  • Kans op een van de ruim 20.000 prijzen, met als hoofdprijs een ‘Fiets overal’-pakket (twee e-bikes + trekhaak + fietsendrager)

 

Lees meer over de winterinspectie

Ontdek de vele voordelen van MijnHyundai

Alle Hyundai-rijders zijn van harte welkom bij de Winterinspectie. Rijd je Hyundai maar ben je nog geen MijnHyundai-lid? Dan loop je enkele belangrijke voordelen mis. Maar geen nood: registreren is gratis en zo gepiept.

MijnHyundai is een website exclusief voor Hyundai-rijders met een speciaal MijnHyundai-account. Op MijnHyundai heb je altijd toegang tot de gegevens van jouw auto en jouw Hyundai-dealer. Tevens vind je er handige informatie over de diverse dashboardlampjes in jouw Hyundai, over eenvoudige servicehandelingen als oliepeilen, het controleren van de bandenspanning en ga zo maar door. En je profiteert van vele speciale acties en persoonlijke aanbiedingen, speciaal voor jouw Hyundai.


Gratis registreren

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen