iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Winnaars kunnen geluk niet op met Hyundai i20

Het zal je maar gebeuren: breng je nietsvermoedend een bezoek aan je Hyundai-dealer voor de jaarlijkse Winterinspectie, mag je je een paar dagen later totaal onverwacht de trotse eigenaar noemen van een spiksplinternieuwe Hyundai i20. Het overkwam de familie Drost. Met hun persoonlijke wincode verzekerden zij zich van de hoofdprijs van de Winterinspectie 2016.

De familie Drost kreeg de sleutels van de Hyundai i20 uit handen van Frans Ruijter van Hyundai Nederland en Bart Visscher van het gelijknamige Hyundai-dealerbedrijf uit Gorinchem. Tot voor kort reed de familie Drost in een zes jaar oude Hyundai i10 en waren zij al jaren tevreden klant van Hyundai-dealer Visscher in Gorinchem.

‘Een prachtige auto’
‘Wij konden het haast niet geloven toen wij zagen dat wij de hoofdprijs hadden gewonnen. Wat fantastisch! En we kunnen deze grotere Hyundai echt heel goed gebruiken met twee opgroeiende kinderen. Een prachtige auto! Wij gaan met deze Hyundai i20 vast nog heel veel plezier beleven.’

Vraag gratis proefrit aan
De Hyundai i20 is een van de populairste auto’s van het moment. In onafhankelijke vergelijkingstest eindigt de Hyundai i20 steevast bovenin en verscheidene autobladen bekroonden de Hyundai i20 als beste in zijn segment. Benieuwd naar de Hyundai i20?

 

Vraag gratis proefrit aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen