iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai-rijders, bedankt voor jullie mooie donatie aan Stichting ALS Nederland!

Stichting ALS Nederland is een mooie donatie rijker. Dit goede doel ontving een mooie cheque van maar liefst € 38.122,11. Dat fantastische bedrag werd bijeengebracht tijdens de Hyundai Winterinspectiedagen op vrijdag 8 en zaterdag 9 november.

Elk jaar vraagt Hyundai Motor Nederland de Hyundai-rijders die meedoen aan de Winterinspectiedagen een bescheiden bedrag te doneren aan een goed doel. Dit jaar was dat goede doel Stichting ALS Nederland. ‘Wij willen alle Hyundai-rijders die hieraan hebben bijgedragen enorm bedanken’, zegt Gorrit-Jan Blonk, directeur van Stichting ALS Nederland.

‘Deze donatie is zeer welkom’

Stichting ALS Nederland kan het geld zeer goed gebruiken in de strijd tegen ALS. Gorrit-Jan Blonk: ‘Een belangrijk deel spenderen we aan onderzoek naar de oorzaak van ALS en het vinden van een medicijn. Maar ook voor het verlenen van de juiste zorg en het bieden van een betere kwaliteit van leven aan patiënten is geld nodig. Deze donatie is daarom zeer welkom.’

12.500 bezoekers Winterinspectiedagen

Hyundai-dealers verspreid over heel Nederland verwelkomden maar liefst 12.500 bezoekers tijdens de jaarlijkse Hyundai Winterinspectiedagen. Op deze twee dagen werden de auto’s van de Hyundai-rijders gratis op een aantal wintergevoelige componenten gecontroleerd, om te zien of het voertuig bestand is tegen barre weersomstandigheden.

Foto: Gorrit-Jan Blonk (tweede van links) neemt dankbaar de cheque van € 38.122,11 in ontvangst van Rob Knop (links), Frans Ruijter (tweede van rechts) en Berend Jan Hoekman (uiterst rechts) van de Hyundai-organisatie.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen