iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Is jouw Hyundai klaar voor de winter? Laat hem gratis checken!

Het is belangrijk dat als de winter begint jouw Hyundai goed is voorbereid op de winterse omstandigheden. Daarom nodigen we je graag uit voor de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie bij jouw Hyundai-dealer op vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021. Een afspraak maken is niet nodig.

Alles over de Winterinspectie

Speciale winteraanbiedingen

Het hele Hyundai-team staat deze twee dagen volledig voor je klaar en controleert jouw auto vakkundig op een groot aantal wintergevoelige punten. Na afloop ontvang je het winterconditierapport waarna je weet of jouw Hyundai klaar is voor de winter.

Indien vervanging of reparatie nodig is, kun je direct profiteren van een aantal speciale winteraanbiedingen op bijvoorbeeld ruitenwissers, accu’s en banden. De aanbiedingen zijn uitsluitend geldig op vrijdag 5 november en zaterdag 6 november 2021.

Een presentje voor alle bezoekers

Bezoek je de Hyundai-dealer op een van de twee Winterinspectie-dagen, dan ontvang je bovendien na de inspectie een hartstikke leuk presentje, namelijk een heerlijk zachte reishanddoek (100x50 cm) met een mooie afbeelding van de nieuwe IONIQ 5!

De Hyundai Winterinspectie is gratis voor alle Hyundai-rijders, maar wij vragen je net als ieder jaar (minimaal) € 2,50 te doneren voor een goed doel. Dit jaar is dat goede doel de Maarten van der Weijden Foundation.

Maak kans op mooie prijzen

Bezoek de Hyundai Winterinspectie en maak met een persoonlijke wincode – speciaal voor rijders met een MijnHyundai-account – ook nog eens kans op een fantastische hoofdprijs, namelijk een gloednieuwe Hyundai i10 Comfort!

En er zijn nog veel meer prijzen te winnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de MijnHyundai-mailing met persoonlijke wincode (uitsluitend geldig op vrijdag 5 november en zaterdag 6 november 2021) meenemen naar de Hyundai Winterinspectie.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen