iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

KONA Electric: voor de volslagen eigenzinnige en energieke man van 48+

Falder.nl noemt zichzelf “het online magazine voor de volslagen eigenzinnige en energieke man van 48+”. De onderwerpen gaan dan ook over typische mannendingen en daar horen natuurlijk ook rijtesten bij. Zoals van de KONA Electric, een van de bestverkochte elektrische auto’s van Nederland.

Maar waarom juist deze Hyundai? Omdat je als 50-plusser heel andere eigenschappen van een auto verlangt dan toen je nog een adrenalineverslaafde twintiger was, lezen we in de rijtest. Waarvan akte. Benieuwd naar nog meer aardige quotes over de KONA Electric? Check ze hieronder (lees verder onder de foto):

De KONA waarin wij reden, overbrugt zomaar een dikke vierhonderd kilometer. Goed, als het kouder is, loopt dit bereik wat terug, maar doorgaans blijft dit genoeg om Nederland volledig door te krossen.

Mocht je onderweg toch langs moeten bij een snellader, geniet dan even van een kopje koffie. Dan heeft ook de KONA zijn stroomdorst gelest om je weer verder te brengen naar de plaats van je bestemming.

Het grote scherm in het midden van het dashboard haalt ruime voldoendes in bedieningsgemak. Veel doet de auto gewoon zelf. Pas als je even niet oplet, zorgen beepjes in de auto dat elektronisch beschermengelen hun bestaan kenbaar maken.

De KONA zit heerlijk. Dankzij de hoge instap is er weinig gevaar dat de stijve rug gaat protesteren. Bovendien zitten de stoelen erg goed. Verkeersdrempels en andere obstakels worden door de auto elegant overbrugd.

Ga je privé rijden met jouw elektrische Hyundai? Dan is het goed om te weten dat je hiervoor geen wegenbelasting betaalt. Daarnaast betaal je evenmin BPM, omdat de KONA geen CO2 uitstoot.

Ook het onderhoud van een elektrische auto is voordeliger, omdat deze minder onderdelen bevat die periodiek vervangen moeten worden.

Opladen is daarnaast veel goedkoper dan het tanken van brandstof. Heb je thuis zonnepanelen, dan kun je wellicht zelfs gratis elektrisch rijden.

Het hele artikel lees je hier.

Aanbieding KONA Electric

Ben jij op zoek naar een nieuwe elektrische auto? Dan wil je er natuurlijk zo snel – en ook zo voordelig – mogelijk in rijden. Als je nu kiest voor de KONA Electric sla je twee vliegen in een klap: je betaalt slechts 8% bijtelling en je rijdt er zo in weg.


Profiteer nu van 8% bijtelling

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen