iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Rijimpressie KONA Electric met 39 kWh-batterijpakket

Wil jij graag elektrisch rijden en is een emissievrije auto met een riant rijbereik van ongeveer 300 km helemaal wat jij zoekt? Dan moet je vooral de Hyundai KONA Electric eens proberen. Deze volledig elektrische auto met 39 kWh-batterijpakket heeft namelijk alles wat je zoekt in een groene compacte SUV. Kijk maar naar de rijimpressie die InstaAutoVlog maakte over de KONA Electric.

KONA Electric: keuze uit 2 batterijpakketten

Om iedereen die elektrisch wil rijden op zijn wenken te kunnen bedienen, zet Hyundai in op een zo gevarieerd mogelijk aanbod geëlektrificeerde modellen. De KONA Electric is er daarom met keuze uit twee batterijpakketten: 64 kWh voor automobilisten die de voorkeur geven aan een héél groot rijbereik – maar liefst 484 km volgens WLTP – en 39 kWh voor automobilisten die prima uit de voeten kunnen met een range van 305 km (volgens WLTP).


Lees ook:

Dit zijn de 10 grootste voordelen van elektrisch rijden met de KONA Electric


 

Scherpere vanafprijs KONA Electric 39 kWh

Behalve het rijbereik zijn er nauwelijks verschillen tussen de twee KONA’s Electric. De KONA Electric met 39 kWh-batterijpakket biedt alle voordelen die de KONA Electric met 64 kWh-batterijpakket ook heeft. Door zijn kleinere maar nog altijd zeer comfortabele actieradius van ruim 300 km heeft de KONA Electric 39 kWh echter ook een scherpere vanafprijs, namelijk € 36.795. De bijtelling voor zakelijk rijders is 8 procent.


Ontdek de KONA Electric

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen