iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nieuwe TUCSON: ‘Een hippe en luxe SUV’

Hyundai is het automerk met de jongste line-up ter wereld. 95 procent van de vloot is jonger dan 18 maanden. Denk aan de i10, de i20, de KONA, de SANTA FE en sinds kort ook de TUCSON. Met deze gloednieuwe SUV zet Hyundai zich volgens AutoRAI.nl opnieuw op de kaart als ‘een hip en luxe alternatief voor andere familie-SUV’s in dit segment, zoals de Peugeot 3008, Opel Grandland, Volkswagen Tiguan en Kia Sportage. Hij is ruim, praktisch, heeft prettig meubilair, een uitstekend infotainmentsysteem en valt lekker op.’ Bekijk de hele rijtest van AutoRAI in de video hieronder.

Proefrit aan huis in de TUCSON Hybrid

De nieuwe TUCSON Hybrid staat klaar om door jou ontdekt te worden. Langskomen in de showroom is momenteel helaas niet mogelijk, maar een proefrit maken wel. Wij brengen dan – op afspraak – de TUCSON Hybrid thuis bij je langs, wanneer jou dat uitkomt. Veilig en vertrouwd. Zo kun je helemaal zelf ervaren waarom deze veelbesproken auto wordt bestempeld als misschien wel de beste SUV in zijn klasse.


Vraag nu een proefrit aan

De TUCSON Plug-in Hybrid heeft een elektrische actieradius tot wel 56 km (volgens WLTP).

Ook met stekker: TUCSON Plug-in Hybrid

De nieuwe Hyundai TUCSON is er behalve als Mild Hybrid en Hybrid nu ook als Plug-in Hybrid. Deze revolutionaire SUV is op te laden aan een stopcontact en heeft een elektrische actieradius tot wel 56 km (volgens WLTP). Daarmee behoort de TUCSON Plug-in Hybrid tot de absolute top in zijn klasse. Goed nieuws als je extra schoon en zuinig wilt rijden én op een volle tank extra ver wilt komen.


Ontdek de TUCSON Plug-in Hybrid

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen