iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Wat vindt de buurt eigenlijk van jouw nieuwe TUCSON?

Leuk, zo’n TUCSON voor je voordeur, maar wat vindt de buurt eigenlijk van jouw nieuwe SUV? Kun je met goed fatsoen geruisloos de wijk binnenzweven en toch nog opvallen? Falder, de grootste site van Nederland voor mannen van 50-plus, zocht het uit (lees verder onder de foto).

Falder over de Hyundai TUCSON: Hoe herkennen we de vierde generatie? Vooral aan de moddervette grijns van de gigantische grille.

Hoe herkennen we de vierde generatie? Vooral aan de moddervette grijns van de gigantische grille. Het is alsof de Joker uit Batman je vierkant staat uit te lachen. De zijkant biedt de scherpe vouwen, die tegenwoordig de trend is in autodesign en die de auto stoer en robuust maken. Achter is er een rode lichtbalk die van links naar rechts loopt, haaks daaronder bungelen twee druppelvormige achterlichten.

Als die TUCSON een restaurant zou zijn, dan verwacht je vanwege de entourage een vijfsterrenmaaltijd. Overal luxe materialen, aluminium, hoog- en matglans. Stoelen zijn door een forse middenconsole van elkaar gescheiden. Niet alleen fysiek, maar ook instrumentaal. Ieder kan zich zijn eigen klimaathuishouding permitteren. In het midden een grote glimmende monitor.

Knoppen ontbreken. Jammer, want in onze optiek gaat er niets boven deze good old bediening. Gelukkig hoef je bepaald geen whizzkid te zijn om de noodzakelijke functies te vinden. […] En als je dan eenmaal het systeem in de vingers hebt, stuit je op zeer verrassende functionaliteiten. Wat te denken van sfeergeluiden van een druk caféterras of een haardvuur.

Ruimte genoeg achterin voor volwassenen, laat staan voor je kleinkinderen. We hadden het zojuist over verrassende functionaliteiten. Hier komt er nog één: de auto heeft een elektronisch wakend oog, zodat je je kroost niet vergeet bij het uitstappen. Als je TUCSON uitschakelt, krijg je namelijk een seintje op je instrumentarium, als er nog personen op de achterbank aanwezig zijn.

Lees hier het hele artikel.

Falder over de Hyundai TUCSON: Achter is er een rode lichtbalk die van links naar rechts loopt met haaks daaronder twee druppelvormige achterlichten.

Wat is jouw favoriete TUCSON?

De Hyundai TUCSON is wereldwijd de best verkochte SUV van Hyundai en ook in Europa ongekend populair. Hij heeft een grote keuze aan geëlektrificeerde aandrijflijnen. Zo is de TUCSON er als hybride- en plug-in hybride, maar je kunt ook kiezen voor een aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie. Wat is jouw favoriete Hyundai TUCSON?
Kies jouw favoriete TUCSON

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen