iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Eerste beelden nieuwe SUV met plug-in hybride-aandrijflijn

En wéér krijgt de elektrische familie van Hyundai uitbreiding. Het gaat om een gloednieuwe SUV met een plug-in hybride-aandrijflijn waarvan Hyundai de eerste beelden heeft vrijgegeven. En die beelden van het studiemodel zijn veelbelovend, kijk maar:

Nieuwe designfilosofie

De nieuwe SUV dankt zijn spannende lijnenspel aan de nieuwe designfilosofie van Hyundai, genaamd Sensuous Sportiness. Hierbij staat Sensuous staat voor ‘sensueel’, oftewel de grotere emotionele waarde die klanten ervaren door design. Sportiness staat voor ‘sportiviteit’ en de toepassing daarvan in slimme mobiliteitsoplossingen.

Gelijkenissen met Le Fil Rouge

De nieuwe SUV toont gelijkenissen met Le Fil Rouge. Dit is een concept car die Hyundai vorig jaar op de Autosalon van Genève toonde en waarmee het laat zien welke designrichting het de komende jaren inslaat. Vooral de grille van de SUV doet sterk denken aan Le Fil Rouge.

Vooral de grille van de nieuwe Hyundai-SUV doet sterk denken aan Le Fil Rouge.

Alle elektrisch modellen van Hyundai

Een SUV met een plug-in hybride aandrijflijn is nieuw in de ecovriendelijke familie van Hyundai. Het geëlektrificeerde gamma bestaat momenteel uit de KONA Electric, de KONA Hybrid, de IONIQ Electric, de IONIQ Hybrid, de IONIQ Plug-in Hybrid, een 48-volt Mild Hybrid-versie van de Tucson en de waterstofauto NEXO.


Ontdek onze elektrische modellen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen