iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dáárom zal Hyundai in 2021 het grootste Aziatische automerk in Europa zijn

In 2021 wil Hyundai het grootste Aziatische automerk in Europa zijn. In 2021 … dat is al over vier jaar! Maar het gaat lukken. Waarom we daar zo zeker van zijn? Omdat we met drie onderscheidingen bij de prestigieuze Automotive Brand Contest 2017 – waaronder de eervolle titel Best Brand of the Year – wéér de bevestiging kregen dat Hyundai grote stappen maakt. Hele grote stappen.

Vlaggendrager van alle mooie modellen die Hyundai zo ver hebben gebracht is de Hyundai i30. Hij is de onbetwiste DNA-drager van onze line-up en al veelvuldig beloond voor zijn design. Zo won hij sinds zijn onthulling in 2016 al de PIN UP Design Award, de iF Design Award 2017 en de Red Dot Design Award. En daar kwamen tijdens de Automotive Brand Contest 2017 nog eens twee onderscheidingen bij: voor het beste interieurontwerp en het beste exterieurontwerp in de categorie volumemerken.

Hatchback, stationwagen, fastback en N-sportversie

De nieuwe Hyundai i30 laat zien hoe groot de stappen zijn die Hyundai heeft gezet op het gebied van design. Hij weerspiegelt de kracht en het zelfvertrouwen van het merk Hyundai van vandaag. Van de derde generatie Hyundai i30 zijn er behalve een hatchback en een stationwagen ook een fastback (een vijfdeurs hatchback met coupélijnen) en een snelle N-sportversie.

Onderscheidingen in veertien categorieën

De Automotive Brand Contest – geïnitieerd door het Duitse Design Council – eert jaarlijks product- en communicatieontwerpen van automerken op internationaal niveau. Een zeskoppige internationale jury kent de prijzen toe in veertien categorieën. Het Duitse Design Council is als een stichting in 1953 opgericht en is één van 's werelds meest toonaangevende centra voor design.

‘Ontwerp’ je eigen Hyundai
Ook je eigen Hyundai ‘ontwerpen’? Dat kan! Met de Hyundai car configurator is het mogelijk het model van jouw keuze helemaal naar eigen smaak samen te stellen.

 

Hyundai samenstellen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen