iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Tijdloze schoonheid: elektrische concept car Prophecy

Sensuous Sportiness, die naam heb je misschien al wel een keer voorbij horen komen. Het staat voor de nieuwe designtaal van Hyundai waarmee onze toekomstige modellen zullen worden vormgegeven. Maar wat houdt deze ontwerpfilosofie precies in? Dat tonen we aan de hand van een sensationele concept car, genaamd Prophecy. In onderstaande video lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Elektrische concept car

De Hyundai Prophecy is een volledig elektrische concept car en tilt Hyundai’s designtaal Sensuous Sportiness naar een nog hoger plan. Onze ontwerpfilosofie is gebaseerd op vier pijlers: proporties, architectuur, styling en technologie.

Sierlijke rondingen

Het gloednieuwe studiemodel van Hyundai heeft een prachtig silhouet dat wordt geaccentueerd door sierlijke rondingen die overlopen in brede achterflanken. Het zal je niet verbazen dat de Prophecy enorm aerodynamisch is.

Geen trendvolger

Volgens Hyundai is de Prophecy geen trendvolger. De auto accentueert tijdloze schoonheid die de tand des tijds zal doorstaan. Zijn iconische vormgeving zet Hyundai’s designtaal in een nog breder perspectief.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Hyundai? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen