iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Zo waan je je even helemaal in de bloedsnelle Hyundai i30 N TCR

Benieuwd hoe het is om in een echte Hyundai i30 N TCR te rijden? Neem dan plaats achter het stuur van de hot hatch Hyundai i30 N, want die benadert de brute voorwielaangedreven i30 N TCR met zijn tweeliter 350 pk sterke turbomotor namelijk het best. Tenminste, dat beweert topcoureur en testrijder voor Hyundai Gabriele Tarquini. En die spreken wij – met zijn schat aan ervaring en talloze prijzen in internationale toerwagenkampioenschappen – niet tegen. Check de video.

Fusie tussen TCR en WTCC

De TCR International Series is net als de World Touring Car Championship WTCC een internationaal touring car-kampioenschap. In 2018 fuseren beide toerwagenseries en gaan de WTCC en TCR verder onder de naam WTCR (FIA World Touring Car Cup). Fabrieksteams worden niet toegestaan in de WTCR, maar fabrikanten zoals Hyundai mogen wel technische ondersteuning verlenen aan (privé-)teams.

Speciale website Hyundai i30 N

Benieuwd naar de Hyundai i30 N? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale i30 N Nieuwsbrief of lees alles ins en outs over deze hot hatch op de speciale website.

Ontdek de Hyundai i30 N

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen