iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nederlander Nick Catsburg met kampioen Hyundai in WTCR

Nick Catsburg kruipt achter het stuur van een toerwagen Hyundai i30 TCR. De Nederlander gaat bij BRC Racing een WTCR-team vormen met regerend kampioen Gabriele Tarquini, Augusto Farfus en Norbert Micheliesz. BRC Racing verdedigt de kleuren van Hyundai in de FIA World Touring Car Cup.

Hyundai heeft een fantastisch eerste jaar in de nieuwe toerwagenklasse WTCR achter de rug. Gabriele Tarquini won in zijn Hyundai i30 TCR de titel bij de coureurs en bij de teams greep M Racing-YMR, de andere equipe van Hyundai, het kampioenschap.

Gabriele Tarquini won met het BRC Hyundai-team de wereldtitel in de FIA World Touring Car Cup.

Twee overwinningen

Nick Catsburg reed van 2015 tot en met 2017 al in het WTCC, de voorloper van de WTCR, en boekte twee overwinningen. De Hyundai i30 TCR waarmee de coureur uit Amersfoort gaat racen is ontwikkeld en gebouwd in het Duitse Alzenau, de thuisbasis van Hyundai Motorsport.

Stap zelf in de Hyundai i30

De Hyundai i30 TCR is afgeleid van de hatchback Hyundai i30. Kennismaken met deze stoere middenklasser? Kom hem bewonderen bij de dichtstbijzijnde Hyundai-dealer. Of maak een gratis proefrit in de Hyundai i30.

Maak een gratis proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen