iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

VIDEO: zo rijdt de KONA Hybrid

Uiterlijk verschilt de nieuwe KONA Hybrid niet zoveel van de benzine-aangedreven KONA, maar onder de motorkap is het een heel ander verhaal. Daar krijgt de verbrandingsmotor namelijk hulp van een elektromotor die wordt gevoed door een lithium-ion-polymeerbatterij. Wat dat betekent voor de rijeigenschappen en de actieradius van de KONA Hybrid? InstaAutoVlog ging op onderzoek uit en onderwierp de KONA Hybrid aan een uitgebreide, objectieve test. Het resultaat zie je in onderstaande vlog.

Zo laag mogelijk benzineverbruik

De hybride-aandrijflijn in de KONA Hybrid is standaard gekoppeld aan een automatische transmissie. De accu laadt automatisch op door de energie die wordt opgewekt tijdens uitrollen en remmen. De nadruk bij de KONA Hybrid ligt dan ook niet op het volledig elektrisch afleggen van grote afstanden, maar op een zo laag mogelijk benzineverbruik.

Ontdek de KONA Hybrid
 

Welke elektrische Hyundai kies jij?

Ben jij een milieubewuste automobilist? Dan zijn er behalve de KONA Hybrid en KONA Electric nog veel meer geëlektrificeerde modellen van Hyundai waaruit je kunt kiezen: de IONIQ Electric, de IONIQ Hybrid, de IONIQ Plug-in Hybrid, een 48-volt hybrideversie van de Tucson en de waterstof-elektrisch aangedreven NEXO. Welke elektrische Hyundai past het best bij jou?

Alle elektrische Hyundai’s
 

Find my Car met de Bluelink-app

De KONA Hybrid valt op door tal van technologische verbeteringen, waaronder Hyundai Bluelink. Daarmee kun je via een app op jouw smartphone diverse functies van de auto op afstand bedienen, zoals het vergrendelen en ontgrendelen van de portieren. Ben je vergeten waar je de KONA Hybrid geparkeerd hebt? De Find my Car-functie toont de exacte locatie van de auto op je smartphone.

Maak kennis met Bluelink

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen