iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai TV: op pad met de KONA Hybrid

De Hyundai KONA heeft er een broertje bij. Na de benzine-aangedreven KONA en de volledig elektrische KONA Electric is er nu ook de KONA Hybrid. Deze versie met hybride-aandrijflijn combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor. Hyundai TV ging ermee op pad en maakte de volgende reportage:

Zo laag mogelijk benzineverbruik

De hybride-aandrijflijn in de KONA Hybrid is standaard gekoppeld aan een automatische transmissie. De accu laadt automatisch op door de energie die wordt opgewekt tijdens uitrollen en remmen. De nadruk bij de KONA Hybrid ligt dan ook niet op het volledig elektrisch afleggen van grote afstanden, maar op een zo laag mogelijk benzineverbruik.

Welke elektrische Hyundai kies jij?

Ben jij een milieubewuste automobilist? Dan zijn er behalve de KONA Hybrid en KONA Electric nog veel meer geƫlektrificeerde modellen van Hyundai waaruit je kunt kiezen: de IONIQ Electric, de IONIQ Hybrid, de IONIQ Plug-in Hybrid, een 48-volt hybrideversie van de Tucson en de waterstof-elektrisch aangedreven NEXO. Welke elektrische Hyundai past het best bij jou?


Ontdek onze elektrische modellen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen