iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

KONA Electric komt positief uit tool van De Volkskrant

Het aanbod elektrische auto's groeit. Om consumenten te helpen bij hun keuze, heeft De Volkskrant een onlinezoekhulp voor elektrische auto's geïntroduceerd. En daar komt de Hyundai KONA Electric héél goed uit!

In de tool kun je een prijsklasse en de minimale actieradius selecteren, zodat je precies een auto kiest die past bij jouw persoonlijke voorkeuren. De Volkskrant bedacht ook een nieuw kengetal: de prijs per kilometeractieradius. Deze index geeft aan wat elke kilometer elektrische actieradius kost en wordt berekend door de verkoopprijs te delen door het maximale aantal kilometers dat op een volle accu wordt gehaald.

De vriendelijkst geprijsde e-auto van dit moment

En welke auto biedt de meeste elektrische kilometers voor zijn geld? Juist: de Hyundai KONA Electric! De Volkskrant heeft er het volgende over te zeggen.

De Hyundai KONA Electric biedt de meeste elektrische kilometers voor zijn geld: als de prijs wordt afgezet tegen de actieradius, blijkt dit de vriendelijkst geprijsde e-auto van dit moment. Per kilometer kost de KONA Electric 91 euro en is daarmee de Hemaworst onder de elektrische auto's.

Bekijk de tool

Nieuwsgierig geworden?

Met zijn scherpe prijs, riante actieradius van 484 km (volgens WLTP) en gunstige bijtelling snappen wij wel dat De Volkskrant zo positief is over de KONA Electric. Ben jij benieuwd naar deze zero emissie-auto?

Ontdek de KONA Electric

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen