iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dit zijn de prijzen van de nieuwe KONA Hybrid

De nieuwe Hyundai KONA Hybrid staat vanaf nu in de showroom. Na de benzine-aangedreven KONA en de volledig elektrische KONA Electric is de KONA Hybrid de derde telg van onze KONA-familie. De compacte SUV met de slimme hybride-aandrijflijn is er al vanaf € 26.745,-.

De KONA Hybrid telt drie uitrustingsniveaus: Comfort, Fashion en Premium. Standaard is de KONA Hybrid voorzien van onder meer Smart Cruise Control en Forward Collision-avoidance Assist. De instapversie Comfort is verder uitgerust met onder meer lichtmetalen 16-inch velgen met Michelin Eco-banden, DAB+-radio met 7-inch touchscreen, audiobediening op het stuur en Bluetooth met spraakherkenning. Alle prijzen op een rij:

KONA 1.6 GDI Comfort € 26.745,-*
KONA 1.6 GDI Fashion € 29.045,-*
KONA 1.6 GDI Premium € 32.545,-*

*Inclusief SmartTech bonus van € 1.250

De KONA Hybrid combineert de voordelen van een zuinige 1,6-liter benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor.

KONA Hybrid: benzinemotor en elektromotor

Waar de KONA Electric 100 % elektrisch rijdt, wordt de KONA Hybrid aangedreven door een zuinige 1,6-liter benzinemotor en een elektromotor. De elektromotor haalt zijn kracht uit een batterij die onder de achterbank ligt.

Die batterij laadt automatisch op door de energie die tijdens uitrollen en regeneratief remmen wordt opgewekt. Waar het bij de KONA Electric allemaal draait om het volledig elektrisch afleggen van flinke afstanden, legt de KONA Hybrid vooral de nadruk op een zo laag mogelijk verbruik.

Ontdek de KONA Hybrid

 

Op afstand bedienen via een app

De KONA Hybrid valt op door tal van technologische verbeteringen, waaronder Hyundai Bluelink® met nieuwe connectiviteitsmogelijkheden. Het stelt de bestuurder in staat via een app op de smartphone diverse functies van de auto op afstand te bedienen, zoals het ver- en ontgrendelen van de portieren in combinatie met een ‘zoek mijn auto’-functie.

Nog meer elektrische Hyundai-modellen

Ben jij een milieubewuste automobilist? Dan zijn er behalve de KONA Hybrid en KONA Electric nog veel meer geëlektrificeerde modellen van Hyundai waaruit je kunt kiezen: de IONIQ Electric, de IONIQ Hybrid, de IONIQ Plug-in Hybrid, een 48-volt hybrideversie van de Tucson en de waterstof-elektrisch aangedreven NEXO.

Ontdek onze elektrische modellen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen