iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Waarom Rijschool Green voor allemaal nieuwe Hyundai’s i20 koos

Is het je weleens opgevallen hoeveel Hyundai-lesauto’s er eigenlijk rondrijden in Nederland? Heel veel en dat kan natuurlijk geen toeval zijn. Steeds meer rijscholen stappen over op Hyundai. Zoals Rijschool Green uit Amstelveen dat vrijwel al zijn lesauto’s verving door Hyundai’s i20.

Ontdek de Hyundai i20

 

Het wagenpark van Green bestaat nu uit in totaal tien Hyundai’s i20 die allemaal geleverd zijn door Goldcar uit Amstelveen. Negen zijn spiksplinternieuw, één was al in gebruik bij de Amstelveense rijschool. ‘In 2011 zijn we begonnen met Rijschool Green’, aldus directeur/eigenaar Norbert Sijpkens. ‘De afgelopen jaren maakten onze lesauto’s gemiddeld drie jaar deel uit van onze vloot.’

Hele vloot veranderd
‘Nu, zes jaar en verscheidene lesauto’s verder, hebben we besloten onze vloot in één keer helemaal te veranderen’, zegt Marc Peereboom, compagnon van Norbert Sijpkens. ‘Wij hebben een goed beeld gekregen van de volledige autokosten, de aanschafprijs, het onderhoud en de restwaarde.

Verreweg de goedkoopste
‘Tussen alle verschillende merken die we hadden bij Green was ook een Hyundai i20. Daar waren we zeer tevreden over. Kijkend naar het totale kostenplaatje is de Hyundai i20 door de jaren heen verreweg de goedkoopste gebleken. Bovendien wordt hij geleverd met de unieke vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking.’

Lesauto van het Jaar
Hyundai is een van de weinige merken die al zijn modellen kan aanbieden als lesauto en examenvoertuig bij het CBR: van de compacte Hyundai i10 – de enige lesauto in het A-segment – tot de Hyundai i30 – Lesauto van het Jaar in 2013 – en de elektrische Hyundai IONIQ.

Alles over Hyundai
Benieuwd wat Hyundai nog meer te bieden heeft? Op onze officiële website www.hyundai.nl vindt u alles over het merk Hyundai.


Alles over Hyundai

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen