iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Privé een nieuwe Hyundai leasen? Nu héél voordelig

Wist je dat je als privérijder een gloednieuwe Hyundai ook kunt leasen in plaats van kopen? En ook nog eens supervoordelig, voor een vast laag maandtarief en zonder investering vooraf? Met Hyundai Private Lease heb je geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en verzekering. En omdat het geen auto van de zaak is, betaal je geen bijtelling. Het enige wat je betaalt is de brandstof.

Zorgeloos autorijden: wie wil dat niet? Hyundai maakt het mogelijk, want je kunt nu voor een vast laag bedrag per maand bijvoorbeeld een gloednieuwe Hyundai i10 rijden. Er is keuze uit twee mogelijkheden: het Hyundai Basis Abonnement en het Hyundai Alles-in-1 Abonnement. In beide gevallen bieden wij je een maandelijks tarief zonder verrassingen, duidelijke afspraken en volop zekerheid.

 


LEES OOK:

Vernieuwde Hyundai i10 weer de beste stadsauto van Nederland?


 

Alles-in-1 Abonnement
Het Alles-in-1 Abonnement biedt het meeste gemak. De Hyundai-dealer neemt bij dit abonnement namelijk letterlijk alle zorgen uit handen. Er hoeft geen grote investering ineens te worden gedaan. Er is geen restwaarderisico. Reparatie, onderhoud en banden worden gegarandeerd door – en vinden plaats bij – de Hyundai-dealer.

Bereken maandbedrag

Na afloop van het contract lever je de auto gewoon weer in, waarna je tegen aantrekkelijke condities een nieuw abonnement kunt afsluiten. De kosten per maand zijn overzichtelijk en transparant. De allriskverzekering is inclusief een schade inzittendenverzekering. Dit zorgt ervoor dat je optimaal bent verzekerd en er geen onverwachte kosten zijn. Het enige wat je betaalt is de brandstof.

 


LEES OOK:

De nieuwe Hyundai i30 is beter dan de Opel Astra en Ford Focus!


 

Basis Abonnement
Het Basis Abonnement is eigenlijk een huurkoop voor een maandelijks tarief zonder verrassingen, waarbij aflossing en rente wordt betaald. Het Basis Abonnement voor de Hyundai i10 is een aflopend krediet met een vaste looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en een vast rentepercentage.

Meer informatie

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen