iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Zakelijk een elektrische auto leasen? De IONIQ 5 brengt je verder

Weleens nagedacht over een elektrische auto als leasewagen? Dáár kun je mee aankomen bij je zakenrelaties en klanten. Wil je echt indruk maken? Kies dan voor de IONIQ 5. Deze elektrische Hyundai is volgens heel veel Nederlandse autojournalisten de allerbeste elektrische auto die er is. Bovendien is de IONIQ 5 de eerste elektrische auto ooit die een prestigieuze Company Car Today CCT100 Award in de wacht sleepte. Deze bekende Engelse onderscheiding wordt elk jaar uitgereikt aan de beste zakelijke auto.

IONIQ 5 leasen met Hyundai Operational Lease

Steeds meer zakelijk rijders kiezen voor een elektrische auto. Niet zo vreemd, want elektrisch rijden biedt tal van voordelen. Tijdens het rijden stoot je geen schadelijke stoffen uit. Je draagt dus bij aan een beter milieu. Bovendien geniet je van een soepele en stille elektrische aandrijving en lagere onderhoudskosten dan een benzine- of dieselauto. Ook niet onbelangrijk: opladen is voordeliger dan tanken.

Kies je voor Hyundai Operational Lease, dan wordt alles voor je geregeld en kom je niet voor verrassingen te staan. Je rijdt geheel zorgeloos een nieuwe, rijk uitgeruste IONIQ 5 tegen een aantrekkelijke leaseprijs. Dat is inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, bandvervanging, reparaties en vervangend vervoer na 24 uur. Voor een IONIQ 5 kun je zelfs de laadpaal in het leasecontract opnemen.

Bereken je maandbedrag

Met Hyundai Operational Lease rijd je rijk uitgeruste IONIQ 5 tegen een zeer aantrekkelijke leaseprijs.

Jury Company Car Today lovend over IONIQ 5

Bij de uitreiking van de Company Car Today CCT100 Awards prees de jury van het magazine Company Car Today de IONIQ 5 om zijn unieke mix van emissievrije mobiliteit, aantrekkelijke prijs, fiscale voordelen, gezinsvriendelijke functionaliteit en pure aantrekkingskracht. Van alle genomineerde auto’s voor de Company Car Today CCT100 Awards, verdeeld over maar liefst 20 categorieën, was de IONIQ 5 de overall-winnaar.

Met zijn retro-design, slimme technologieën en opwindende prestaties is de IONIQ 5 een revolutie op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij het 800V-systeem laadt de IONIQ 5 ultrasnel op. Binnen vijf minuten vergroot je zijn rijbereik met 100 km. En met een oplader van 350 kW laad je de IONIQ 5 in slechts 18 minuten op van 10 tot 80 procent van de batterijcapaciteit. Met een volle batterij omvat de actieradius tot wel 481 km (volgens WLTP).

Het interieur van de IONIQ 5. De elektrische Hyundai is verkrijgbaar met keuze uit twee batterijpakketten en achterwiel- of vierwielaandrijving.

Maak een proefrit in de elektrische IONIQ 5

Benieuwd naar de volledig elektrische IONIQ 5? Kom gerust eens langs voor een proefrit. De IONIQ 5 is verkrijgbaar met keuze uit twee batterijpakketten en achterwiel- of vierwielaandrijving. In totaal zijn er vier uitvoeringen: Style, Connect, Connect+ en Lounge. In de standaarduitvoering Style is de IONIQ 5 (met 58 kWh-batterij) al zeer rijk uitgerust.

Boek een proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen