iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Waarom is de KONA Electric zo populair? e-Drivers.com zocht het uit

De Hyundai KONA Electric behoort tot de bestverkopende elektrische auto's van Nederland. Om zijn populariteit te verklaren, testte e-Drivers.com 'm maar liefst drie maanden lang in een zogenaamde duurtest. Hoe dat verliep? Check de video!

Voor Werner Budding van e-Drivers.com is het wel duidelijk waarom de KONA Electric zo'n succesnummer is: het is een middenklasser die voorzien is van alles erop en eraan, hij is functioneel en ruim, te kopen voor een fatsoenlijke basisprijs én heeft een serieuze reikwijdte. Want als er iets is dat je goed kunt testen in zo'n duurtest, is het natuurlijk de actieradius. Werner Budding ondervond zelf dat de KONA Electric momenteel de recordhouder is als het om actieradius gaat en is ervan overtuigd dat je met een volle accu, in de ecostand en met iets aangepaste snelheid zelfs de 500 kilometer haalt.

Volwaardige auto, acceptabele prijs

Het eindoordeel? De KONA Electric is een 'zeer volwaardige auto voor een zeer acceptabele prijs', aldus e-Drivers.com. Hij is goed, en wordt nog beter dankzij de update met nieuwe 11 kW 3-fase laadsysteem. Wil je de KONA Electric zelf ervaren? Kom hem dan uitproberen bij de Hyundai-dealer.

Boek een gratis proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen