iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Krajicek Foundation rijdt 100 procent elektrisch met de KONA Electric

Het team van de Krajicek Foundation is regelmatig op pad. Vanaf nu gebeurt dat 100 % elektrisch, want Hyundai heeft 5 Hyundai's KONA Electric aan de Krajicek Foundation geleverd!

Met 125 Krajicek Playgrounds verspreid over 40 gemeenten, waar dagelijks 5.625 kinderen sporten en spelen, én verschillende sportevents voor kinderen uit aandachtswijken, is het Krajicek Team veel onderweg. Vanaf nu gebeurt dat met de aflevering van 5 Hyundai's KONA Electric 100 % elektrisch. Op deze manier maakt Hyundai de duurzaamheidsdoelstellingen van de Krajicek Foundation mogelijk.

Feestelijke ontvangst

De auto's werden feestelijk in ontvangst genomen bij het hoofdkantoor van Hyundai Nederland in Sassenheim, waarna een uitgebreide toelichting volgde. Gerlinde van Raalte, Directeur van de Krajicek Foundation, zegt: "We hadden al langer de wens om elektrisch te rijden en hebben daarom goed gekeken welke auto’s op de markt het best bij onze organisatie zouden passen. Het contact met Hyundai was vriendelijk, vlot en de KONA Electric voldoet aan al onze wensen. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat we vanaf vandaag 100 % elektrisch de weg op kunnen."

Over de KONA Electric

De Hyundai KONA Electric is de eerste elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa, die een indrukwekkende actieradius met ruimte en een stoere SUV-uitstraling combineert. Range anxiety zal het Krajicek Team niet hebben: met de 64 kWh-sterke KONA Electric kun je tot maar liefst 484 km op één lading afleggen. Dat is ongeveer de afstand Utrecht-Parijs!

Alles over de KONA Electric

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen