iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

‘De KONA Electric is een baanbrekende auto’

Om een auto echt goed te kunnen testen en ontdekken, moet je er een behoorlijke tijd in gereden hebben. En dat is precies wat ze bij techsite Bright.nl doen. In de Bright Duurtest voelt Rutger Middendorp een maand lang de Hyundai KONA Electric aan de tand. Conclusie: dit is een baanbrekende auto. Waarom? Dat zie je in deze video:

Rit van Groningen naar Spa in België

Bij een duurtest van een elektrische auto hoort natuurlijk ook een stevige autorit waarin de actieradius en de laadmogelijkheden onder de loep worden genomen. Rutger Middendorp neemt de proef op de som in een reis van Groningen naar Spa in België, een rit over 411 kilometer. Met een actieradius van 449 km volgens de nieuwe WLTP-richtlijnen mag dat geen probleem zijn voor de KONA Electric, toch? Bekijk de video:

KONA Electric – 4 % bijtelling

De Hyundai KONA Electric – met slechts 4 % bijtelling voor zakelijk rijders – is de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende zero emissie-auto (wegenbelastingvrij) met een riant rijbereik van 449 km (volgens WLTP-richtlijnen) op een volle batterij. Ook nieuwsgierig geworden naar de KONA Electric? Ontdek hem op deze speciale pagina. Of kom hem van dichtbij bekijken bij de dealer.

Boek een GRATIS proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen