iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Kies ook voor slim laden met de Hyundai SmartCharging-app

Hyundai streeft ernaar al zijn geëlektrificeerde modellen – volledig elektrisch en plug-in – op duurzame energie te laten rijden. Dit doen we door slimme laadoplossingen te bieden en daarvoor hebben we een handige app, de Hyundai SmartCharging-app. Hoe dat werkt zie je in de video hieronder.

De beste laadmomenten

De Hyundai SmartCharging-app zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van de beste laadmomenten. Zo wordt het elektriciteitsnet niet overbelast en help jij mee aan het overbodig maken van gas- en kolencentrales. Je kunt de Hyundai SmartCharging-app helemaal aanpassen aan jouw specifieke laadvoorkeuren.

Door de app te koppelen met jouw Bluelink-account, kan Hyundai het laadproces overnemen om zo efficiënt mogelijk te laden. Heb je een energiecontract met een daltarief? Hyundai SmartCharging optimaliseert de uren dat er tegen een laag tarief geladen wordt.

Kleine vergoeding voor duurzaam laden

Om het elektriciteitsnet zo goed mogelijk te kunnen balanceren, maakt Hyundai SmartCharging gebruik van een virtuele energiecentrale. Dit systeem zorgt ervoor dat de elektriciteit zo duurzaam en effectief mogelijk wordt ingezet. Gebruikers van de SmartCharging-app krijgen in ruil voor dit slimme en duurzame laden een kleine vergoeding.


Alles over Hyundai SmartCharging

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen