iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nieuwe Santa Fe showt stoere neus

In het jaar dat de Santa Fe zijn 20ste verjaardag viert kondigt Hyundai de komst van een gloednieuwe SUV aan. De allereerste glimp van Hyundai’s nieuwste generatie terreinwagen is veelbelovend. Op de teaserfoto zien we een elegante, robuuste SUV met een charismatische uitstraling. Hyundai’s vlaggenschip verschijnt komende winter in Nederland.

De foto van de nieuwe Santa Fe onthult ook enkele nieuwe designkenmerken, waaronder een nieuwe grille met geïntegreerde dagrijverlichting. Het ontwerp maakt deel van Hyundai’s nieuwe Integrated Architecture. Door de brede grille krijgt de nieuwe Santa Fe een lekker gedurfd karakter.

T-vormige dagrijverlichting

Het geometrische patroon van de grille geeft de voorzijde van de Santa Fe een sterke uitstraling. De nieuwe T-vormige dagrijverlichting accentueert het robuuste karakter van de Santa Fe en maakt hem al van grote afstand herkenbaar.

Gebouwd op nieuw platform

Onderhuids gaat ook veel veranderen. Zo introduceert Hyundai hybride- en plug-in hybridetechniek op de nieuwe SUV en is de Santa Fe het allereerste model in Europa dat zal worden gebouwd op het nieuwe Hyundai-platform van de derde generatie. De bodemplaat is speciaal ontwikkeld voor de toepassing van elektrische aandrijflijnen en zorgt voor aanzienlijke verbeteringen wat betreft prestaties, bediening en veiligheid.

Meld je aan voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Hyundai? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.Nieuwsbrief aanvragen 

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen