iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Stap in de boeiende belevingswereld van Hyundai

Je moet toevallig maar net in de buurt zijn, maar in dat geval is een bezoekje aan Hyundai Motorstudio Senayan Park in Jakarta (Indonesië) zeker een aanrader. Dit gloednieuwe brand experience center vol beleving en interactieve toepassingen is dé plek om het merk Hyundai eens op een heel andere manier te ervaren.

Hyundai Motorstudio Senayan Park in Jakarta.

Duurzame mobiliteit staat centraal

Uiteraard staat duurzame mobiliteit centraal in Hyundai Motorstudio Senayan Park. Hyundai spant zich op tal van fronten in voor een samenleving zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Dat streven vloeit voort uit Hyundai’s missie om elk moment van het leven zo bijzonder mogelijk te maken. Hyundai noemt dat Progress for Humanity.

Hyundai wil een topaanbieder op het gebied van slimme en groene mobiliteitsoplossingen worden, waarbij auto’s onlosmakelijk zijn verbonden met het dagelijks leven van mensen. De Prophecy Concept EV is daarvan een goed voorbeeld. Dit indrukwekkende studiemodel is een van de blikvangers in Hyundai Motorstudio Senayan Park.

Hyundai Motorstudio Senayan Park in Jakarta.

Films op een immense mediamuur

Een andere publiekstrekker is de immense mediamuur die de hele ruimte omringt. Op een breed led-scherm zijn – onder de titel The Clean Mobility Vision – verscheidene films te zien, onder meer over milieukwesties die spelen in Indonesië. Zo toont een twee minuten durende video, genaamd Re:Cycle, hoe van plastic afval uit de oceaan milieuvriendelijke vezels worden gemaakt.

Na Seoul (2x), Hanam en Goyang in Zuid-Korea, en Moskou in Rusland en Beijing in China is Senayan Park in Jakarta de zevende Hyundai Motorstudio wereldwijd. Behalve boeiend is een bezoek aan deze brand experience centers ook erg leerzaam. In de expositieruimtes word je op een interactieve manier meegenomen in de intrigerende belevingswereld van Hyundai. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen