iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

VIDEO: Wat als F1-presentator Rob Kamphues achter het stuur van een KONA Electric kruipt?

Rob Kamphues kennen we vooral als presentator van de studioprogramma’s op Ziggo Sport rondom de Formule 1. Hij is gek van snelle auto’s, kruipt op het circuit zelf regelmatig achter het stuur van racebolides en verplaatst zich in het dagelijks leven in een stoere i30 Fastback N. Soms ook zien we hem chillend achter het stuur van een elektrische auto, zoals de KONA Electric. Want Rob heeft ook oog voor het milieu. Zo’n KONA Electric is uiteraard niet te vergelijken met een raceauto, alhoewel de spectaculaire acceleratie aardig in de buurt komt. En daar wordt Rob Kamphues blij van. Héél blij! Kijk maar naar deze video.

Een man met een groot hart

Rob Kamphues houdt van snelheid, avontuur en zoekt graag zijn grenzen op. Tegelijkertijd schuilt er achter deze thrillseeker een man met een groot hart, die zich met zijn stichting inzet voor ernstig zieke kinderen. ‘Met Groot Hart geef ik ze samen met onder anderen medecoureurs Robert Doornbos en Tom Coronel een geweldige dag op het circuit. We houden ons niet in en gaan echt vol gas.’ Lees hier het hele interview dat we vorig jaar met Rob Kamphues maakten.

Ontdek zelf de KONA Electric

De KONA Electric (nu met 3-fase laadsysteem) biedt keuze uit twee verschillende batterijpakketten: 64 kWh (met een actieradius van 484 km volgens WLTP) en 39 kWh (actieradius van 305 km volgens WLTP). De elektrische SUV dankt zijn riante rijbereik aan een aantal opvallende updates zoals de montage van de betere en stillere Michelin Primacy 4-banden.  De KONA Electric is nu ook snel beschikbaar. Meer weten over de KONA Electric?

Ontdek de KONA Electric

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen