iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Roadtrip van 25.000 km voor een duurzame toekomst

Maar liefst 25.000 kilometer willen Alana Alvarez en Manuel Bustelo van DAN Europe (Divers Alert Network Europe) dit jaar afleggen in hun Hyundai KONA Electric. En dat allemaal om aandacht te vragen voor de gevaren die onze zeeën en oceanen bedreigen en om het belang van verduurzaming van onze economie te promoten. Het tweetal heeft er inmiddels een slordige 16.000 km opzitten en vertelt daarover in aflevering 1 (seizoen 2) van de veelbeluisterde podcastserie van Hyundai Are We There Yet?

Roadtrip door Europa in een KONA Electric

Op Wereldoceanendag (World Oceans Day) op 8 juni van dit jaar maakte Hyundai bekend DAN Europe (Divers Alert Network Europe), een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor de veiligheid en gezondheid van duikers, te ondersteunen. Om zijn activiteiten onder de aandacht te brengen, maakt DAN Europe een roadtrip – de European Sustainability Tour – door Europa in een door Hyundai beschikbaar gestelde elektrische KONA Electric.

In Are We There Yet? geeft Hyundai luisteraars de kans de gezichten achter het merk te ontmoeten en hoe zij de toekomst van mobiliteit zoals wij die kennen willen veranderen. De tweewekelijkse podcastserie wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry, bekend van haar commentaar voor de BBC tijdens MotoGP-races. Ook versloeg ze de Olympische Spelen en Wimbledon. In 2013 werd zij de allereerste vrouwelijke presentator van de Formule 1.

De tweewekelijkse podcastserie van Hyundai Are We There Yet? wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry.

Prominenten uit de wereld van Hyundai

Suzi Perry ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai; mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden met de toekomst van mobiliteit in het algemeen en het merk in het bijzonder. In elke aflevering onderzoekt Suzi de toekomst van mobiliteit. Are We There Yet? omvat een heel breed spectrum, van elektrische autosport en vliegende auto's tot Hyundai's bedrijfsstrategie en toekomstvisie.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Hyundai? Meld je dan nu aan voor de digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen